Administratieve dienstverlening

I & S Belastingadviseurs begeleidt en ondersteund u bij het opzetten van de financiële administratie. Dit bestaat uit o.a. uit de boekhouding  voor bedrijven en het verzorgen van de jaarrekening.

 

Belastingadviezen & Bedrijfsorganisatie

Bent u ondernemer, particulier of bestuurder, het is het ondoenlijk om up-to-date te blijven van alle fiscale regels en wetten. 
I & S Belastingadviseurs zorgt ervoor dat u toch optimaal gebruik maakt van de meest recente mogelijkheden en dat u tot in de kleinste details weet wat uw fiscale rechten en verplichtingen inhouden.
Wij ondersteunen u bij alle belangrijke belastingaspecten en zorgen voor
een goed advies in uw bedrijfsorganisatie.

 

Salarisadministratie

Als bedrijf met personeel betaald u doorgaans elke maand alle salarissen en dient u de belastingdienst te betalen. Voor heel veel bedrijven
is dit verreweg de grootste maandelijkse uitgave. Daarom is het dus ook ontzettend belangrijk dat de berekening van de salarissen goed gebeurt. Salarisverwerking is één van de meest moeilijkste zaken voor u als werkgever. I & S Belastingadviseurs helpt u daar graag bij.

 

Belastingaangiften Ondernemers

Ondernemers dienen zelf belastingaangiftes te versturen naar de belastingdienst.  I & S Belastingadviseurs kan voor u een financiële administratie bij houden waarin  onder andere bijgehouden wordt  hoeveel belasting (btw) over de producten en diensten zijn ontvangen en wat hun inkomen is geweest en hoeveel zij hebben uitgegeven. Als ZZP’er of andere ondernemer moet u rekening houden met meer belastingaangiftes ook daar kunnen wij u uiteraard bij van dienst zijn.

 

Belastingaangiften Particulieren

Als particulier moet u jaarlijks aangifte van je inkomstenbelasting te doen. I & S Belastingadviseurs is op de hoogte van alle wet- en regelgeving en hoe u optimaal profiteert van fiscale voordelen. Wilt u nadere uitleg over een belastingaanslag of het indienen van bezwaren neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 070  - 3940072 of email: info@isbelastingadviseurs.nl